КвартириСофия.com
Show MenuHide Menu

Полиграф, който ще ви даде цялата истина – вижте къде

12.06.2019

Благодарение на това, че детектора на лъжата е изключително разпространен и е една от най-търсените услуги в центровете за изследвания, вие можете лесно да разкриете всеки опит за измама и да научите истината за нещата, които ви интересуват. Всеки един полиграф носи над 95% точност на резултатите и това позволява бързо да намерите отговори на своите въпроси. Продължете да четете тази статия, за да разберете и къде да намерите полиграф в Пловдив, за който да бъдете напълно сигурни и спокойни.

полиграф

Мястото, където е гарантирано, че ще получите високо качество на предоставената услуга с полиграф от DetektorNaLajata.com – център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“, който е частна независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлага е проверка на твърдения с полиграф – Детектор на лъжата, по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС.

А относно специалистите, които ще проведат самото изследване – те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че няма причина за притеснение и можете да бъдете сигурни на 100%, че ще получите напълно достоверни резултати.

Има ли случаи, в които не можем да използваме полиграф?

Да, има тогава, когато лицето, което приканите за такова изследване не е съгласно да бъде проведено и вие не можете да го принудите. Задължително условие е лицето, което ще бъде изследвано да е пълнолетно и да е в нормално психическо и физическо състояние. В случай, че някое от условията не е налице, то можете да се ориентирате към друг метод, чрез който да разкриете истината, като например частен детектив. Няма спор обаче, че изследването с полиграф е най-лесно и бързо, както и достоверно.

Един полиграф може да бъде използван за всякакъв вид теми, като преди да се пристъпи към самото изследване, този на когото предстои да се изследва, бива въведен в това, което го очаква като метод и бива запознат с всички въпроси подробно. Важно е да има пълна яснота по темите и всички въпроси, преди да започне самия тест. Би било полезно да се информирате, че вие като поръчител нямате право да присъствате на самия тест, защото може да отвлечете вниманието към вас и това да подведе резултатите. Разгледайте сайта на DetektorNaLajata.com и помислете относно изследването с полиграф от центъра „Детектор на лъжата“

Ако у вас възникнат въпроси и неясноти, не се колебайте да ги отправите към специалистите от центъра на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Направете го още сега и ще бъдете наистина спокойни, след като имате цялата истина!

Copyright © 2014 КвартириСофия.com