КвартириСофия.com
Show MenuHide Menu

5 нестандартни идеи за кухненски интериор с уреди за вграждане

23.06.2017

Нестандартни идеи за кухня с уреди за вграждане

Историята на кухните, такива каквито ги познаваме днес започва от малки приземни помещения без вентилация и светлина. Постепенното им превръщане в център на дома започва с Индустриалната революция и патентоването на американската печка на дърва и въглища. Днес вече можем да се възползваме от адаптивните решения, които ни предлагат уредите за вграждане от вграждане.com.

Играта с пространството е станала запазена марка на модерните интериорни решения, а уредите за вграждане предлагат точно това наред с рационализирането на малките урбанизирани жилища. Уреди за вграждане на световно известната марка Тека може да намерите на най-ниските цени от онлайн магазин Вграждане.com, който е най-добрия магазин в ценово отношение за цялата страна.

А как ще ги съчетаете до визията на съвременна и функционална кухня зависи изцяло от вашите предпочитания.

5 нестандартни идеи за кухненски интериор с уреди за вграждане

В тези 5 нестандартни идеи за кухненски интериор е много вероятно да намерите функционално и естетическо приложение на уредите за вграждане:

1. Рустик стил- с него може кухнята ви да добие неподправен уют и привлекателност, като се превърне в любимо помещение от дома. Изпълнението му не е свързано с големи разходи, а само с развихряне на въображението. Декорирайте стените с тухли и заменете стандартния кухненски шкаф за мивка с бъчва. Фурната и плотовете за вграждане можете да инсталирате в стари и олющени или нови и умишлено състарени шкафове и да получите нестандартна и много актуална визия на кухнята.

2. Ъглова кухня- стандартно решение, което се съчетава с повече пространствена игра и пресичане на ракурсните линии.

3. Еклектичен стил- кухните изглеждат артистично и много привлекателно. Еклектиката не изисква конкретен избор на тонове, а напротив. Разчита се на лично усещане за нещата. Добър пример е комбинацията на светъл неутрален тон за фон по стените и тавана и силно присъствие на ярки мотиви в избора на шкафове и мебелировка в кухнята. Ако сте заложили на комбинация с повече от 4-5 цвята, ще имате нужда да ги обедините в нещо общо. Подходяща идея за това е геометрията.

4. Модерна и функционална- това е кухнята на бъдещето и при нея е добре да заложите на два допълващи се цвята и на ултрамодерн дизайн, който стига до футуристичност. Уредите за вграждане биха изглеждали като част от органична цялост при избор на такъв стил.

5. Минималистичен стил- няма нищо по-красиво и модерно от малкото уреди и добре подредената кухня. За целта много ще ви помогнат уредите за вграждане, тъй като са изключително пространствено адаптивни.

Какво ще изберете? Всичко е във вашите ръце, а ниските цени само на едно място – вграждане.com!

Copyright © 2014 КвартириСофия.com