КвартириСофия.com
Show MenuHide Menu

Имоти в София и управлението им

17.06.2014

Тема на днешната ни статия ще бъдат имотите.  Може би вече сте се досетили, че ще стане дума за отдаваните имоти под наем.

Много е важно да знаете какво точно представлява услугата управление на имоти в град София. А най-лесният начин да научите повече за нея, е като посетите уебсайта на фирмата, която предлага въпросната услуга. Все пак би било добре да се запознаем по-добре със самата услуга, а това ще стане най-бързо с помощта на виртуалното пространство.

управление на имоти в град София

Няма нужда да казваме колко много време ни спестява фирмата за управление на имоти в столицата. Това е безспорен факт и всички, които вече са се възползвали от услугата, знаят това.

Но също така бихме искали да поговорим и за цената за самата услуга. Не е изненадващо, че повечето хора очакват цената за управлението на техния имот под наем да бъде прекалено висока. Дори са на мнение, че те просто не биха могли да си я позволят и тя ще се отрази негативно на месечния им бюджет. Това наистина не бива да ви притеснява, тъй като всъщност цената е доста ниска. А ако все още не сте напълно убедени, то тогава сме длъжни да ви кажем, че цената на услугата възлиза на 7% от месечния наем на вашия имот.

Може да бъдете напълно сигурни, че ще останете доволни от услугата управление на имот. Няма да ви се налага да се занимавате с каквото и да било, свързано с вашия имот. И наистина имаме предвид, че единственото, което ще трябва да правите, е просто да получите от фирмата за управление на имот месечния наем.
Сигурни сме, че тези от вас, които все още не са се възползвали от тази услуга, ще го направят много скоро, тъй като вече знаят както точно могат да очакват от нея.

Copyright © 2014 КвартириСофия.com