КвартириСофия.com
Show MenuHide Menu

Качествените американски къщи са стъпка към бъдещето

20.02.2014

Споделяте ни нашето мнение, американските къщи са стъпка към бъдещето?  Напълно сме убедени, че ако сте се сблъсквали с подобни къщи, със сигурност сте се уверили в техните огромно предимства. Но в случай, че не сте добре запознати с американските къщи, то тогава днешния ни материал е предназначен специално за вас.

Строенето на сглобяеми къщи наистина е отличен избор за всички, които мечтаят за хубава къща. Всеизвестно е, че цените им са наистина много ниски, което е и причина много хора да им се доверят.

Но е задължително да уточним, че ниската цена на американските къщи не е за сметка на тяхното качество. Всъщност истината е, че те се изработват от специални и съвременни материали, за да бъдат енергоспестяващи. А как една къща може да бъде енергоспестяваща? Като има добра изолация, която да не позволява през зимата топлината да се губи, а през лятото да влиза вътре. Точно такава е изолацията на американските къщи. Става дума за шест слоя, като по ваше желание към тях може да бъде добавен и стиродур. Останалите материали за изолацията на американските къщи са: винилов сайдинг, която е изключително дълготраен, хидроизолационна мушама, водоустойчив OSB, минерална вата, полиетиленово фолио и гипскартон. А между тези слоеве на изолацията на американските къщи има и въздушна междина.

Съвременният метод, по който се строят американските къщи, спомага за тяхната по-голяма устойчивост при земетресение. Тази голяма устойчивост е пряко свързана с по-малката им маса от тази на тухлените къщи, например.

Сигурни сме, че ще ви бъде любопитно да научите също така, че модерните материали и технологията, по която се строят американските къщи, са причина да получават 15 процента повече пространство от това при тухлените къщи. А тези 15 процента се равняват на още една стая, което не е никак малко.

Copyright © 2014 КвартириСофия.com