КвартириСофия.com
Show MenuHide Menu

Лично жилище – мечтата на всеки човек

07.01.2014

Жилището е една от най-големите мечти на всеки човек. Всеки мечтае за собствено жилище, в което да живее с любим човек и да отгледа децата си.

Още преди да бъде купено жилището започват да се кроят планове за интериора му. Какви цветове да изберем за своето ново жилище? Би било хубаво да внесем малко настроение и свежест в него, затова заложете на по-свежите тонове, като бананово,синьо, а защо не и тапети с флорални орнаменти?

Би било жилището да има паркет или фаянс и външна изолация, наред с Pvc. Това е от голямо значение, защото е свързано с по-лесното почистване и затопляне на жилището. Не забравяйте да го проветрявате и ароматизирате с горящи клечки или свещи, това ще допринесе за хубавата атмосфера.

Етажът на жилището също е от значение. Би било хубаво то да бъде на по-горен етаж, заради праха.

Изгледът също е много важен. Изберете жилище с хубав изглед, към някой парк или с панорамна гледка към града. Едва ли някой иска да се събужда сутрин и да гледа сивите кооперации през прозореца си. Това е от изключително важно значение. Ако имате късмет да живеете в центъра на София, изберете жилище, което да гледа към някоя красива църква или паметник на културата.

Не забравяйте да сложите цветя в стаите. Те освежават и внасят настроение. Поддържайте тоалетната и банята си в добър вид. Изберете компактна кухня, която доволно да ви върши работа и да не заема много място, особено ако жилището Ви не е много голямо. Взимайте мерки срещу мухъла. това може да стане с редовното проветряване на помещенията на жилището.

За съжаление малцина българи биха си позволили мечтаното жилище. Повечето от тях наемат квартири, които поне бегло да се приближават до него.

Copyright © 2014 КвартириСофия.com