КвартириСофия.com
Show MenuHide Menu

Квартири, имоти, купуване, продаване в София

03.01.2014

„Екип 7“ е брокерска агенция за посредничество при покупки на жилища, магазини, офиси, както и при наемане на квартири в София. Фирмата ни се занимава с тази дейност от десет години, като през това време сме предложили и отдали квартири в София на хиляди хора.

Разполагаме с два офиса в кварталите Лозенец и Младост, като в тях може да получите информация за предлаганите квартири в София и предложения за продажба.
Наши клиенти са вериги магазини, складове, строителни фирми, финансови институции и други фирми. Благодарение на нашата фирма с квартитри в София се сдобиват ежемесечно много студенти и ученици. Предлагаме различни по големина и разположение апартаменти под наем, както и квартири в почти всички квартали на София. Добрите квартири в София трябва да отговарят на няколко основни изисквания.

Трябва да имат удобен транспорт в близост, като е добре това да е спирка на метрото. Друго изискване на клиентите е разбира се към състоянието на жилищата под наем, като изолация, дограма, парно и други са важни плюсове. Естествено за да са изгодни, колкото и да са добри дадените квартири в София трябва да са на разумни и реални цени.
При наличната конкуренция на предлагането всеки апартамент или къща може дълго да остане без наемател ако наема е висок. Именно квартири в София отговарящи на тези изисквания предлага фирма „Екип 7“.

Идвайки при нас вие ще може да разчитате на голям избор от предложения, както на квартири в София под наем, така и на съвети относно покупко-продажба.
„Екип 7“ ще ви предложи обзаведени апартаменти и къщи, гаражи, вили, парцели с право на строеж и още много други възможности. Контактуваме непрекъснато с други фирми и всеки ден излизат нови предложения за квартири в София.

Заповядайте в офисите на „Екип 7“ ние ще ви отведем до така желаните квартири в София, офиси, заведения под наем или други недвижими имоти.

Copyright © 2014 КвартириСофия.com